×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πάλη: Χάλκινη η Πρεβολαράκη σε τουρνουά


Sportime Team

Πάλη: Χάλκινη η Πρεβολαράκη σε τουρνουά


Η Μαρία Πρεβολαράκη επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στους αγώνες, κερδίζοντας ένα μετάλλιο στην πάλη, στο διεθνές τουρνουά της Ουκρανίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ στην κατηγορία της και κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Μετά την άτυχη παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατάφερε να γυρίσει δυναμικά στους αγώνες, στη πάλη. Αρχικά κέρδισε την Γερμανίδα Χέμερ και στη συνέχεια έφτασε ως τα ημιτελικά στην Ουκρανία, όπου έχασε από την Ουκρανή Μπερέζα με 2-1.

Έτσι η Πρεβολαράκη πήγε στα ρεπεσάζ, όπου αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 55κ., την Ουκρανή Χούσιακ. Εκεί έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και κέρδισε με 7-2 στα σημεία, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Εν τω μεταξύ, σε άλλο τουρνουά για την πάλη, τρία χάλκινα μετάλλια πήραν οι αθλητές της κατηγορίας παίδων – κορασίδων, στο τουρνουά του Βουκουρεστίου.

Στα 80κ. της ελευθέρας ο Χαράλμπος Αυτοφορίδης επικράτησε με 10-6 του Ερμπολάτοφ (Καζακστάν) και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Στα 80κ. της ελληνορωμαϊκής, ο Νίκος Ιωσηφίδης επίσης πήρε το χάλκινο, όπως και ο Αρχοντής Ξούρας στα 92κ.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras