×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πρωταθλητής στην ελληνορωμαϊκή πάλη ο ΠΑΟΚ


Μαρία Καλτσίδη

Πρωταθλητής στην ελληνορωμαϊκή πάλη ο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην ελληνορωμαϊκή πάλη με ασύλληπτη διαφορά 100 πόντων.

Η πανίσχυρη ομάδα του Δικεφάλου με 14 μετάλλια, συγκέντρωσε 184 πόντους και άφησε πίσω του τον δεύτερο Εθνικό με 84, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Οι Δημήτρης Τσεκερίδης (87κ), Ηλίας Παγκαλίδης (82κ), Μανδρινός Θεοδωρίδης (67κ), Πέτρος Μανουηλίδης (72κ), Χρήστος Θεοδωράκης (63κ) και Κυριάκος Ζουρνατζίδης (60κ), ήταν οι έξι αθλητές που ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κατακτώντας τα χρυσά μετάλλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ.Καλτσίδη: Τι φταίει και ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι «κολλάει»;

Οι Θεόδωρος Φωτιάδης (87κ), Ντένης Αγγελίδης (67κ), Δημήτρης Κουπλίδης (63κ), ήταν οι τρεις αθλητές του Συλλόγου μας, οι οποίοι κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο.

Οι Λαοκράτης Κεσίδης (97κ), Βασίλης Κολλάρος (97κ), Ιωάννης Τσεκερίδης (82κ), Γιώργος Σωτηριάδης (72κ) και Οδυσσέας Μουρτίδης (60κ), ήταν οι πέντε αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Φυσικά, ευχαριστημένοι είναι οι ιθύνοντες του τμήματος από τις προσπάθειες των νεαρότερων παλαιστών του Συλλόγου μας.

Για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων αθλημάτων, Χάρης Μάλλιος, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Παρά τις αντιξοότητες όλης της χρονιάς τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτό που πρέπει να κάνουν για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι πιο ΠΑΟΚ από ΠΑΟΚ, είναι μία οικογένεια! Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον κο Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος ήταν δίπλα μας και μας στήριξε σε όλη την προσπάθεια μας, όπως επίσης στις οικογένειες μας οι οποίες βοήθησαν να αφιερώνουμε χρόνους σε ένα τεράστιο τμήμα όπως είναι αυτό της ελληνορωμαϊκής πάλης. Για την επόμενη δεκαετία δεν θα αφήνει το πρωτάθλημα από τα χέρια του. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τη συμβολή της διοίκησης, που είναι πάντα δίπλα στο τμήμα!».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο InstagramΤελευταία Νέα