×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σε φουλ δράση οι παλαιστές


Sportime Team

Σε φουλ δράση οι παλαιστές


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες των διεθνών μας αθλητών, οι οποίοι συμμετέχουν σε προπονητικά καμπ.   

Οι άνδρες προετοιμάζονται έντονα για το προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ οι έφηβοι για το Ευρωπαϊκό, δύο διοργανώσεις όπου η χώρα μας έχει υψηλούς στόχους.

Στη Μόσχα βρίσκεται σε εξέλιξη το δεκαπενθήμερο καμπ προετοιμασίας των εφήβων της ελευθέρας. Συνολικά έξι αθλητές προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο πρότυπο αθλητικό κέντρο, όπου αυτή την περίοδο αποτελεί πόλο έλξης, καθώς πρωταθλητές από διάφορα αθλήματα πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Στη Ρωσία βρίσκονται οι: Γιώργος Πιλίδης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Αλέξανδρος Τσαντικίδης, Σταύρος Λοϊζίδης, Θοδωρής Κυριακίδης και Χρήστος Πετρίδης, ενώ τους συνοδεύει ο ομοσπονδιακό προπονητής Αμιράν Καρντάνοβ.

Στο Κιλκίς διεξάγεται το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Ανδρών και Εφήβων τη ελληνορωμαϊκής και 11 αθλητές προπονούνται καθημερινά σε εξαιρετικές συνθήκες. Στο καμπ, που έχει διάρκεια 10 ημερών, συμμετέχουν οι Δημήτρης Τσεκερίδης, Ηλίας Παγκαλίδης, Μιχάλης Ιωσηφίδης, Ηλίας Μπούκης, Κωνσταντίνος Βάχλας, Κυριάκος Ζουρνατσίδης, Δημήτρης Κουπλίδης, Γιώργος Γκίρνης, Γιώργος Σωτηριάδης, Χρήστος Θεοδωράκης, Παναγιώτης Πεπές και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος. Οι προπονητές που είναι υπεύθυνοι του καμπ είναι οι: Γιάννης Παγκαλίδης, Χρήστος Κατσαρός και Νίκος Αποστόλου.

 

 Sportime News