Η πρωταθλήτρια της πάλης επέστρεψε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/5) από την Ρωσία

Παρά το γεγονός ότι ήταν περασμένες δύο τα ξημερώματα, η Μαρία Πρεβολαράκη είχε το κουράγιο να χαμογελάσει και να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξή της από την Ρωσία. Η πρωταθλήτρια της πάλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έφτασε τα τέσσερα στην διοργάνωση και σήμερα νωρίς τα ξημερώματα, έφτασε στην Αθήνα μαζί με τον προπονητή της Μόισεν Παριγέι.

«Είμαι χαρούμενη που κατέκτησα ακόμα ένα μετάλλιο. Ο στόχος μου ήταν το χρυσό , αλλά και πάλι είμαι πολύ χαρούμενη. Πλέον αυτό που θέλω είναι η διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και από του χρόνου αποκλειστικός στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε η Πρεβολαράκη, ενώ πρόσθεσε ο προπονητής της:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί κατάφερε η Μαρία να κατακτήσει ακόμα ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε το χρυσό. Οι διακρίσεις αυτές μας δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Επόμενος στόχος μας είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 και απώτερος στόχος ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Για την επιτυχία της έδωσε συγχαρητήρια με επιστολή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα επιτυχία της Ελληνικής Πάλης και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τη Μαρία Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια μας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να χαρίζει μοναδικές στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους. Παρακαλώ όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μου στην αθλήτριά μας και τον προπονητή της για τη νέα της μεγάλη διάκριση αλλά και τις ευχές μου για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον», ανέφερε προς την επιστολή του στην ομοσπονδία πάλης, για την αθλήτρια.