Την ανωτερότητα του στην ορεινή ποδηλασία έδειξε για ακόμη μια φορά Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ).

Ορεινή ποδηλασία: Την υπεροχή του στην ορεινή ποδηλασία απέδειξε για μία ακόμα φορά ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ), ο οποίος κατέκτησε έξι πρώτες θέσεις και σημείωσε ακόμα πολλές νίκες σε όλες τις κατηγορίες στο διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο αγώνισμα του XCC (Short Track) που διεξήχθη στην Κάρυστο το περασμένο Σάββατο.

Διοργανωτής ήταν ο Π.Ο. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ «ΑΝΕΜΟΣ» και ο αγώνας έγινε στις παρακάτω κατηγορίες: ΠΑΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΜΙΝΙ (ΜΕΓΑΛΑ και ΜΙΚΡΑ), ΜΑΣΤΕΡΣ (σε κοινή κατάταξη) & SPORTIVE.

Ο αγώνας περιλαμβανόταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π) και έδωσε βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

Ξεκινώντας από τις πρωτιές, και ειδικότερα στα παιδιά, στην κατηγορία Παμπαίδες διακρίθηκε ο Σταματόπουλος Ανδρέας και στη κατηγορία Παίδες διακρίθηκε ο Εγγλέζος Σταμάτης.

Συνεχίζοντας με τις πρωτιές, αναφορικά με τους Μάστερς, στην κατηγορία Μάστερς Α’ διακρίθηκε ο Αλετράς Αλέξανδρος, ο οποίος κατέκτησε και την πρώτη θέση στην Γενική Μάστερς, στη κατηγορία Μάστερς Β Γυν διακρίθηκε η Τσομπάνογλου Στυλιανή, στην κατηγορία Μάστερς Γ’ διακρίθηκε ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης και στην κατηγορία Μάστερς Γ διακρίθηκε ο Λύτρας Ευστάθιος.

Μερικές ακόμη σημαντικές νίκες ήταν, στις μικρές κατηγορίες, στα Μίνι Μικρά Αγόρια, όπου διακρίθηκε ο Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος κατακτώντας τη 3η θέση και ο Τσίβος Αλέξης που κατέκτησε την 4η θέση.

Στα Μίνι Μικρά Κορίτσια διακρίθηκε η Μπεζά Μαρία που κατέκτησε την 3η θέση, η Διονύσια Παπαγεωργίου που κατέκτησε την 4η θέση και η Μπεζά Ευφροσύνη που κατέκτησε την 5η θέση.

Στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια διακρίθηκε ο Αργυριάδης Παναγιώτης, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση και ο Κωνσταντάκης Ιάσoνας που κατέκτησε την 5η θέση.

Στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια διακρίθηκε η Ταλαδιανού Χριστίνα που κατέκτησε την 4η θέση και η Παπαγεωργίου Δήμητρα που κατέκτησε την 5η θέση.

Στις Παγκορασίδες διακρίθηκε η Ταλαδιανού Άννα η οποία κατέκτησε την 2η θέση.

Συνεχίζοντας με τους Μάστερς, στην κατηγορία Μάστερς Β’ Γυν διακρίθηκε η Βουτυρά Δέσποινα η οποία κατέκτησε την 2η θέση, στην κατηγορία Μάστερς Γ’ διακρίθηκε ο Δάβαρης Κωνσταντίνος ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και στην κατηγορία Δ’ διακρίθηκε ο Πάτσης Κωνσταντίνος ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση.

Επίσης, στους αγώνες συμμετείχαν και sportive κατηγορίες, παιδιά τα οποία ήρθαν για την εμπειρία και για να μη χάσουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα αγώνα.

Ακόμη, συνέβη ένα ατυχές συμβάν σε έναν αθλητή της ομάδας, τον Στύλο Φίλιππο, ο οποίος αν και είχε την καλύτερη διάθεση για τον αγώνα δυστυχώς χτύπησε το πόδι του.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε συνολικά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό:

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
2 ΤΣΙΒΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
3 ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
4 ΚΑΠΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
5 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
6 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
7 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
8 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
9 ΤΑΛΑΔΙΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
10 ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
11 ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
12 ΣΤΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
13 ΤΑΛΑΔΙΑΝΟΥ ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
14 ΔΑΒΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΣΤΕΡΣ Γ
15 ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΣΤΕΡΣ Β ΓΥΝ
16 ΠΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΣΤΕΡΣ Δ
17 ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΣΤΕΡΣ Β
18 ΒΟΥΤΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΣΤΕΡΣ Β ΓΥΝ
19 ΛΥΤΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΑΣΤΕΡΣ Δ
20 ΑΛΕΤΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣΤΕΡΣ Α
21 ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
22 ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
23 ΜΠΕΖΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
24 ΜΠΕΖΑ ΜΑΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
SPORTIVE ΑΓΩΝΕΣ
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝ
1 ΤΣΙΧΛΙΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ 2015
2 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2014
3 ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ 2014
4 ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ 2009
5 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΟΣ 2009
6 ΙΡΙΜΙΑ ΝΙΚΟΛΑΣ 2004
7 ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2004

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο μυστήριο με σπίτι στη Σούδα

 Πήρε δάνειο ο πιλότος για την αγορά οικοπέδου πέντε μέρες πριν τη δολοφονία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Video στο TikTok από τις ευτυχισμένες στιγμές πριν τη δολοφονία