Ποδηλασία: Απόφαση για ποδηλατοδρόμιο στον Βόλο!


Sportime Team

Ποδηλασία: Απόφαση για ποδηλατοδρόμιο στον Βόλο!


Ο Χρήστος Βολικάκης είχε ένα όνειρο, όταν πήρε μεταγραφή σε σύλλογο του Βόλου, στην ποδηλασία. Να γίνει ποδηλατοδρόμιο στη γενέτειρά του. Το όνειρό του, όπως όλα δείχνουν, θα πάρουν σάρκα και οστά!

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στη ποδηλασία πίστας, έκανε γνωστό μέσω των social media, πως Δήμος Βόλου και Περιφέρεια, ανακοίνωσαν την υλοποίηση της πίστας για ποδηλασία, στον χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου!

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να μπει και πάλι στην περιφέρεια το άθλημα, καθώς πέρα από το ΟΑΚΑ, άλλο ποδηλατοδρόμιο, Ολυμπιακών προδιαγραφών, δεν υπάρχει! Αυτό σκοπεύουν να κάνουν στην πόλη του Βόλου, όπου ο Βολικάκης θέλει να δημιουργήσει στο μέλλον και έναν καθαρά επαγγελματικό ποδηλατικό σύλλογο, που θα φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά στο άθλημα.

«Νιώθω ανείπωτη χαρά και ικανοποίηση και υπόσχομαι όπου βρεθώ να διαφημίζω αυτό το τεράστιο επίτευγμα δεσμευόμενος δε ότι με την περάτωσή του θα φιλοξενήσει όλα τα είδη διεθνών αγώνων International Grand Prix CL1, CL2, CL3, πανευρωπαϊκά , παγκόσμια κύπελλα ή πρωταθλήματα και φυσικά πανελλήνια πρωταθλήματα .

Με ένα τέτοιο προνόμιο στα χέρια μας θα διευρύνουμε την ήδη υπάρχουσα ποδηλατική ιστορία της Θεσσαλίας και θα δημιουργήσουμε σχολή για το άθλημα μεταδίδοντας τη συσσωρευμένη γνώση που αποκομίσαμε τόσα χρόνια στα στάδια όλου του πλανήτη, υπηρετώντας το σε διοργανώσεις παγκοσμίου βεληνεκούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βολικάκης.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras