ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Μάικ Τάισον – Αποκαλύψεις: Παραισθησιογόνο δηλητήριο και «ταξίδια»

Διαβάστε αναλυτικά πού έχει... μπλέξει τα τελευταία χρόνια ο Μάικ Τάισον
Μάικ Τάισον – Αποκαλύψεις: Παραισθησιογόνο δηλητήριο και «ταξίδια»

Μάικ Τάισον: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αποδείχθηκε ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών στην πυγμαχία, αφού δεν δίστασε να μιλήσει για ένα παραισθησιογόνο δηλητήριο που τον «ταξιδεύει» και να πει ότι ο «θάνατος έχει ομορφιά».

Στο podcast του, το Hotboxin, ο 56χρονος αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του γύρω από τη θνησιμότητα, δήλωσε ότι αισθάνεται ευάλωτος και εκμηδένισε την αξία του χρήματος.

Πάρτε μια γεύση από Μάικ Τάισον

«Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω εκείνα τα μικρά σημεία στο πρόσωπό μου και λέω, ουάου! Αυτό σημαίνει ότι το τέλος μου πλησιάζει. Πραγματικά σύντομα.

Ακόμα και τώρα, τα χρήματα δεν σημαίνουν κάτι για μένα. Πάντα το λέω στους ανθρώπους, που πιστεύουν ότι τα χρήματα θα τους κάνουν ευτυχισμένους.

Είναι ακριβώς αυτό, μία ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Δεν πιστεύετε ότι οι τράπεζες θα μπορούσαν να καταρρεύσουν; Πιστεύεις ότι είσαι ανίκητος όταν έχεις πολλά χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Τόσο η ζωή όσο κι ο θάνατος πρέπει να είναι όμορφα, αλλά ο θάνατος έχει κακή απόδοση. Ο φρύνος (σ.σ. κάνει χρήση του δηλητηρίου του φρύνου τρεις φορές τη μέρα) με δίδαξε ότι δεν πρόκειται να είμαι εδώ για πάντα. Υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Ο φρύνος με έχει κάνει πιο δημιουργικό και συγκεντρωμένο. Με τη χρήση αυτή, είμαι σε θέση να οραματιστώ μια ζωή πέρα ​​από τον θάνατο.

Τον ανακάλυψα πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήμουν υπέρβαρος κατά 100 κιλά και έκανα κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το δοκίμασα με τη συμβουλή ενός φίλου. Με βοήθησε να αδυνατίσω, να συνεχίσω την πυγμαχία και να επανασυνδεθώ με την οικογένειά μου. Το έχω πάρει δεκάδες φορές, κατά καιρούς κάνοντας χρήση τρεις φορές την ημέρα.

Το έκανα επειδή τόλμησα. Έπαιρνα βαριά ναρκωτικά όπως η κοκαΐνη, οπότε σκέφτηκα γιατί όχι; Σε στέλνει σε μια άλλη διάσταση. Πριν καπνίσω τον φρύνο, ήμουν χάλια.

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισα ήταν ο εαυτός μου. Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Τα άτομα με μεγάλο εγώ, συχνά έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Χρησιμοποιούμε τον εγωισμό μας για να το κρύψουμε. Ο φρύνος απογυμνώνει το εγώ».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>