Η διάψευση της καταγγελίας και τι πραγματικά συνέβη, στο 1ο Κύπελλο Αίαντα Χολαργού.

Σε πλήρη διάψευση της καταγγελίας του Πέτρου Κασιδόκωστα, ο οποίος υποστήριζε ότι του επιτέθηκε ο Γιάννης Αϊδινιώτης, προχώρησε αυτοπροσώπως ο προπονητής της πυγμαχίας του «τριφυλλιού».

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ο «Δάσκαλος» επισήμανε ότι ουδέποτε κινήθηκε απειλητικά προς τον κ. Κασιδόκωστα, παρότι ο ίδιος έβριζε χυδαία τον ίδιο και τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια δεκάδων παρευρισκομένων.

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2017. Τότε, ο Πέτρος Κασιδόκωστας είχε αιτηθεί τη μεταγραφή του γιου του. Ο Παναθηναϊκός, διατηρώντας εκ του νόμου το δικαίωμα, απέρριψε το παραπάνω αίτημα. Ο κ. Κασιδόκωστας, ωστόσο, αντί να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να διεκδικήσει μέσω της νόμιμης οδού το δελτίο του υιού του, προτίμησε από το Φεβρουάριο του 2018, να επιδεικνύει απρεπή συμπεριφορά απέναντι στον Αϊδινιώτη και τον Παναθηναϊκό. Με αποκορύφωμα, τα όσα έγιναν στο 1ο Κύπελλο Αίαντα Χολαργού.

Παράλληλα, ο Αϊδινιώτης επισημαίνει ότι η Ομοσπονδία Πυγμαχίας, είναι αυτή που κρύβεται πίσω από το εν λόγω περιστατικό, μιας κι είναι γνωστή η διαμάχη που επικρατεί ανάμεσα σ’ αυτήν και τον εμβληματικό προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, παρακάτω, η δήλωση του Γιάννη Αϊδινιώτη:

«Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται ο Παναθηναϊκός και εγώ προσωπικά από την Ομοσπονδία Πυγμαχίας, συνεχίζεται, αλλά στους αγώνες του Σαββάτου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η σκανδαλώδης ήττα του αθλητή μας Μετάι και η φραστική επίθεση που δέχτηκα από τον πατέρα του Γιάννη Κασιδόκωστα,  που «υποκινείται» από την Ομοσπονδία,  έχουν ως σκοπό να πλήξουν το Σύλλογο και εμένα προσωπικά. Ουδέποτε επιτέθηκα στον κ. Κασιδόκωστα και μάρτυρές μου είναι όλοι οι παρευρισκόμενοι που μπήκαν στη μέση για να με ηρεμήσουν και μου συνέστησαν να μη δώσω συνέχεια, όταν ο κ. Κασιδόκωστας έβρισε χυδαία μπροστά σε όλο τον κόσμο, τον Παναθηναϊκό, εμένα και τη σύζυγό μου επειδή του επισήμανα ότι ο γιος του δεν μπορεί να αγωνίζεται με άλλες ομάδες όταν ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι ο κ. Κασιδόκωστας έκανε έγγραφη αναφορά μέσω της Ομοσπονδίας τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, αλλά και το γεγονός πως ουδέποτε προσήλθε στα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης προκειμένου να καταγγείλει το οτιδήποτε, μαρτυρά τη στοχευμένη και αήθη επίθεση που δεχόμαστε από την Ομοσπονδία που προσπαθεί με ψευδή δημοσιέυματα να μας βλάψει. Να γνωρίζει και ο κ. Κασιδόκωστας και οι κύριοι της Ομοσπονδίας ότι δεν θα περάσει έτσι αυτό το περιστατικό. Βρίσκομαι 40 χρόνια στην Πυγμαχία και δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα εκτός ρινγκ, το διδάσκω άλλωστε στους μικρούς μου αθλητές.  Για αυτά τα ψεύδη, τις  συκοφαντίες,  επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ιδίως  για την ανυπολόγιστη ηθική βλάβη που υφίσταμαι».

Από τη μεριά του, ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θεόδωρος Συνοδινός, δήλωσε:

«Επικοινώνησα και τα μέλη της ομάδας Πυγμαχίας και με ενημέρωσαν σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου. Πρόκειται για κατασκευασμένο γεγονός που σκοπό έχει να βλάψει το Σύλλογό μας. Είμαστε δίπλα στον Γιάννη Αϊδινιώτη και θα κινηθούμε νομικά αν χρειαστεί για να προστατέψουμε τον Παναθηναϊκό από τέτοιες  αήθεις ενέργειες».