Η Αννα Κορακάκη με hashtag… προδομένης ζήτησε να μη φωτογραφηθούν δίπλα της πολιτικοί σε ενδεχόμενη επιτυχία της στο μέλλον.  Η ανάρτησή της στο instagram σχετίζεται με τη συμφωνία που υπεγράφη για το ονοματολογικό, ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ. Διαβάστε την ανάρτηση της Δραμινής πρωταθλήτριας της σκοποβολής: «Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και...

Η Αννα Κορακάκη με hashtag… προδομένης ζήτησε να μη φωτογραφηθούν δίπλα της πολιτικοί σε ενδεχόμενη επιτυχία της στο μέλλον. 

Η ανάρτησή της στο instagram σχετίζεται με τη συμφωνία που υπεγράφη για το ονοματολογικό, ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ.

Διαβάστε την ανάρτηση της Δραμινής πρωταθλήτριας της σκοποβολής:

«Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται. Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή…Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά.
Σαν Ελληνίδα, Μακεδόνισσα από καταγωγή και με ιδιότητα Ολυμπιονίκη, λυπάμαι που ενώ για χρόνια προσπαθούσα με τις οργανωτικές επιτροπές στις διεθνείς διοργανώσεις -με καθαρά προσωπική πρωτοβουλία- να προσδώσω οποιαδήποτε άλλη ονομασία αρμόζει, πέραν όποιας εμπεριείχε τη λέξη Μακεδονία, επίσημα πια, δεν μπορώ να το κάνω.
Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Έλληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε. Όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα, ζητώ ευγενικά να ΜΗ φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον. Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα…
#betrayal»

 

https://www.instagram.com/p/BkHzFhah7ZM/?utm_source=ig_embed