ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εξαιρετική εμφάνιση για την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πείσμωσε η Άννα Κορακάκη μετά την έκτη θέση της στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι και πλέον ετοιμάζεται για μετάλλιο στα 25μ. Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Άννα Κορακάκη, που πριν από λίγες μέρες πήρε την έκτη θέση στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο,...
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εξαιρετική εμφάνιση για την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πείσμωσε η Άννα Κορακάκη μετά την έκτη θέση της στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι και πλέον ετοιμάζεται για μετάλλιο στα 25μ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Άννα Κορακάκη, που πριν από λίγες μέρες πήρε την έκτη θέση στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, είναι έτοιμη να διεκδικήσει ξανά το χρυσό, κάνοντας τεράστιο… βήμα για να βρεθεί στον τελικό.

Οι βολές της ήταν καταπληκτικές, έχοντας επίπεδο 294/300. Συγκεκριμένα, είχε 98/100 στην πρώτη, 100/100 στη δεύτερη και 96/100 στην τρίτη.

Η συμμετοχή στον τελικό θα κριθεί αύριο (30/7) μετά τον προκριματικό γύρο rapid. Αν βρεθεί μέσα στην πρώτη οκτάδα, θα περάσει στα ημιτελικά και εκεί μετά από πέντε βολές, θα μπορεί να μπει στην τετράδα και έπειτα να… κοιτάξει το μετάλλιο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακoί Αγώνες 2020: Στην 5η θέση στον τελικό της δικώπου έμειναν Κυρίδου και Μπούρμπου!

ΑΕΚ: Η μανατζερική εκπροσώπηση του Ελίασον και ο «ερυθρόλευκος» Ισά!

Αθλητικές μεταδόσεις για την Πέμπτη 29 Ιουλίου!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.