ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Θετική στον κορονοϊό αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο κορονοϊός δε λέει να αφήσει σε ησυχία την Εθνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, με τον ΕΟΕ να ανακοινώνει κρούσμα του ιού σε αθλήτρια.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Θετική στον κορονοϊό αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο κορονοϊός δε λέει να αφήσει σε ησυχία την Εθνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, με την ΕΟΕ να ανακοινώνει κρούσμα του ιού σε αθλήτρια.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποια αθλήτρια είναι, ωστόσο όλη η ομάδα υποβλήθηκε σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά. Η Εθνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης παραμένει στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Θετική στον κορωνοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Η απονομή του χρυσού στον Μίλτο Τεντόγλου

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ