Καρδιακό επεισόδιο υπέστη αθλητής στο τρίαθλο


Sportime Team

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη αθλητής στο τρίαθλο


Παρ’ ολίγον τραγωδία στο Λουτράκι στην διάρκεια αγώνων στο τρίαθλο, καθώς ένας Πορτογάλος αθλητής υπέστη καρδιακό επεισόδιο!

Ο 17χρονος αθλητής σωριάστηκε στο έδαφος με το που τερμάτισε στο κομμάτι της ποδηλασίας, με τους εθελοντές να τρέχουν από πάνω του και τους γιατρούς να φτάνουν  αμέσως από πάνω του. Ο αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», αφού οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή με τη χρήση απινιδωτή.

Ετοιμάζονται μηνύσεις

Το ζήτημα πάντως θα έχει και συνέχεια καθώς η ομοσπονδία μοντέρνου πεντάθλου ετοιμάζει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Το τρίαθλο υπάγεται πλέον στις υποχρεώσεις της ομοσπονδίας μοντέρνου πεντάθλου, καθώς η διοίκηση του τριάθλου δεν έχει άδεια λειτουργείας. Ανέλαβε να κάνει αγώνες στο Λουτράκι χωρίς τις απαραίτητες υπογραφές και παραμονή της έναρξης των αγώνων, έδωσε χαρτί στην περιφέρεια πως δεν σχετίζεται με την διοργάνωση, παρά μόνο ο Δήμος Λουτρακίου και η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Παρουσίασαν μάλιστα τους αγώνες με έγγραφα ως φεστιβάλ, την ώρα που η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία τους ανέφερε ως ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αποτέλεσμα είναι στο μοντέρνο πένταθλο μετά και από αυτό που συνέβη με τον αθλητή, είναι να ετοιμάζονται για μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, ενώ ζήτησαν και συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, καθώς θεωρούν πως είναι και δική του ευθύνη το γεγονός ότι οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά χωρίς τις απαραίτητες άδειες.

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news