×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου Sprint: Οι νικητές


Sportime Team

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου Sprint: Οι νικητές


Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τριάθλου Sprint διεξήχθη στη Σαλαμίνα σε μία μοναδική διαδρομή που την απόλαυσαν τόσο οι συμμετέχοντες, όσο και ο κόσμος που είδε από κοντά τους αγώνες, οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κυνήγησαν τους τίτλους της χρονιάς.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος στους άνδρες και η Ευγενία Μπουλμέτη στις γυναίκες, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες και διεξήχθησαν πρωταθλήματα και στις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, καθώς Βετεράνων, αλλά και ανεξαρτήτων αθλητών. Η ΕΟΜοΠ με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος έχει δημιουργήσει την κατηγορία OPEN όπου αγωνίζονται μη αθλητές, αλλά φίλοι του ελληνικού τριάθλου.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Δεύτερος ήρθε ο Σπύρος Καραθανάσης και τρίτος ο Παναγιώτης Πολύζος. Στους Νέους Ανδρες ο Πασχάλης Φράγκου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Μπελεγρίνος και το χάλκινο ο Νίκος Πονηρέας. Στους βετεράνους πρώτευσε ο Χρήστος Γαρέφης, δεύτερος ήρθε ο Χρήστς Ψαρογεώργος και τρίτος ο Νίκος Μόσχης.

Στις Γυναίκες η Ευγενία Μπουλμέτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ δεύτερη ήρθε η Στεφανία Πολυχρονιάδη. Την τριάδα συμπλήρωσε η Λαμπρινή Λιούτα. Στην κατηγορία Βετεράνων Γυναικών πρώτευσε η Κωνσταντίνα Συντζανάκη και το ασημένιο η Μάνια Μπικωφ.

 Τελευταία Νέα