Άρης Λεωνίδης: Η καίρια παρέμβαση Μαυρωτά για την ταχύτερη αποκατάσταση του τραυματισμού του νεαρού τζουντόκα

Ο Άρης Λεωνίδης ανεβαίνει εδώ και πολύ καιρό τον δικό του Γολγοθά μετά το σοβαρό τραυματισμό του και ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι στο πλευρό του.

Ο Άρης Λεωνίδης «ανεβαίνει» εδώ και πολύ καιρό τον δικό του Γολγοθά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι στο πλευρό του.

Έχει περάσει αρκετός καιρός απ’ όταν ο Άρης Λεωνίδης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αγώνες στην Κροατία, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να μην άφηναν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Οι πιθανότητες για πλήρη αποκατάσταση δεν ήταν πολλές, αλλά κάπου εδώ παρενέβη ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο νεαρός αθλητής της εθνικής ομάδας τζούντο (υιός του παλιού πρωταθλητή σφαιροβολίας Αλέξη Λεωνίδη) τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Νοέμβριο.

Είχε χειρουργηθεί αμέσως με επιτυχία και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα με οδηγίες για εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ελπίδα και η αισιοδοξία έχουν επιστρέψει πλέον, στην οικογένεια του. Ο Άρης Λεωνίδης βρίσκεται στο ΚΑΤ όπου και έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις, ο νεαρός αθλητής θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, μετά από ενέργειες του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα για εντατικές και πολύ εξειδικευμένες φυσικοθεραπείες με όλα τα σύγχρονα τεχνικά μέσα που διαθέτει το συγκεκριμένο κέντρο.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, ως παλιός αθλητής, αντιλήφθηκε το σοβαρό θέμα, βγήκε μπροστά και κατάλαβε πολύ καλά την ανάγκη να γίνει το καλύτερο δυνατόν για τον νεαρό τζουντόκα.

Η πολιτεία πρέπει να στηρίζει τους αθλητές της και ο ΓΓΑ είναι αυτός που παρενέβη, με σκοπό την ταχύτερη αποκατάσταση του τραυματισμού του Άρη Λεωνίδη.