×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εκπαιδευμένοι στο τζούντο αστυνομικοί συνέλαβαν τον μαφιόζο πρωταθλητή Ζιντιρίδη!


Sportime Team

Εκπαιδευμένοι στο τζούντο αστυνομικοί συνέλαβαν τον μαφιόζο πρωταθλητή Ζιντιρίδη!


Ο Ταριέλ Ζιντιρίδης συνελήφθη στον Αγιο Κοσμά, όπου συνέχιζε τις προπονήσεις του, όσο δεν έκανε διαρρήξεις σε σπίτια. 

Ο 31χρονος -που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, ενώ την ίδια χρονιά ήταν δεύτερος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βιέννης- ήταν ηγετικό στέλεχος παρακλαδιού της γεωργιανής μαφίας που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Λιβαδειάς!

Ο Ζιντιρίδης είναι το ένα από τα δυο μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν και για να συλληφθεί εστάλησαν στον Αγιο Κοσμά αστυνομικοί ειδικά εκπαιδευμένοι στο τζούντο, ώστε να μπορέσουν να τον αντιμετωπίσουν στην περίπτωση που αντιδράσει.

Ο συνεργός του είναι ένας 27χρονος, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλα οκτώ άτομα ηλικίας 23 ως 53 χρόνων, μεταξύ των οποίων είναι και μία γυναίκα. Ένας από τους Γεωργιανούς είναι ήδη στη φυλακή για άλλες κλοπές. Επίσης, συνελήφθη κι ένας 37χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία από τις 8 Οκτωβρίου του 2007, με ποινή φυλάκισης τριών ετών!

Ολοι τους είναι μέλη του παρακλαδιού της γεωργιανής οργάνωσης «Vor V Zakone» που στόχευε σπίτια στη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα και την Αχαΐα. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 16 κλοπές και τρεις απόπειρες με λεία κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 95.000 ευρώ.

Ο Ζιντιρίδης και οι συνεργοί του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σε βαθμό κακουργήματος , διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία και -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

 Sportime News