×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ομοσπονδία τζούντο: «Ο Ζιντιρίδης δεν συνελήφθη στον Άγιο Κοσμά»


Sportime Team

Ομοσπονδία τζούντο: «Ο Ζιντιρίδης δεν συνελήφθη στον Άγιο Κοσμά»


Στην ενημέρωση ότι ο Ταριέλ Ζιντιρίδης δεν συνελήφθη στον Άγιο Κοσμά προέβη η ομοσπονδία τζούντο. 

Η ανακοίνωση: «Το αγωνιστικό ήθος του Ταριέλ Ζιντιρίδη είναι γνωστόν τοις πάσι. Τον καιρό που υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας τζούντο, διακρινόταν για την αξιοπρέπεια και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Το μοναδικό του ταλέντο, τον οδήγησε πολλές φορές στην κορυφή μεγάλων διοργανώσεων ανά την υφήλιο. Το 2009, ο Ταριέλ Ζιντιρίδης σταμάτησε από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού. Παρά τις προσπάθειες για να επιστρέφει στο αγαπημένο του άθλημα, δεν τα κατάφερε.

Τις τελευταίες ώρες μάθαμε ότι ο παλιός πρωταθλητής συνελήφθη, επειδή το όνομά του φέρεται να είναι αναμεμειγμένο σε κάποιες παραβατικές υποθέσεις εκτός τζούντο και φυσικά εκτός αθλητισμού.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως και τι πραγματικά συνέβη. Είμαστε σε θέση όμως να γνωρίζουμε ότι ο Ταριέλ Ζιντιρίδης δεν συνελήφθη στον Άγιο Κοσμά και φυσικά ότι εδώ και εννέα χρόνια είναι εκτός αθλητισμού και ως εκ τούτου εκτός τζούντο.

Ευελπιστούμε ότι η δικαιοσύνη θα αποκαλύψει την αλήθεια και σύντομα ο παλιός πρωταθλητής θα βρει το δίκιο του».Τελευταία Νέα