ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Τριανταφύλλου: «Χαρούμενος για το μετάλλιο μετά τα όσα περνά η χώρα μας»

Πάρα πολύ χαρούμενος για το χάλκινο μετάλλιο στη ξιφασκία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δήλωσε ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου.
Τριανταφύλλου: «Χαρούμενος για το μετάλλιο μετά τα όσα περνά η χώρα μας»

Τριανταφύλλου: Ιδιαιτέρως χαρούμενος για το χάλκινο μετάλλιο στην ξιφασκία με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις φωτιές στη χώρα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου.

Όπως δήλωσε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε, το χάρηκε πολύ περισσότερο από το ασημένιο στο Ρίο καθώς… έκλεισε με νίκη, ενώ πρόσθεσε: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενος με το χάλκινο μετάλλιο με αυτά που περνά η χώρα μας και γενικά όλος ο κόσμος και με τις δυσκολίες στην προετοιμασία. Κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Ελπίζω να είναι καλό ποδαρικό για όλη την αποστολή και να πάρουμε πάρα πολλά χρυσά μετάλλια. Σίγουρα πηγαίναμε για το χρυσό. Το χάλκινο ήρθε μετά από μία νίκη, ενώ στο Ρίο μετά από μια ήττα».

Διαβάστε επίσης:

Prince Oliver: Συγχαρητήρια στον χάλκινο Ολυμπιονίκη Πάνο Τριανταφύλλου

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2020: «Χάλκινος» ο Μιχαλεντζάκης στα 100μ. ελεύθερο!

Αρναούτογλου Καιρός: Πριν την αστάθεια έρχεται αφόρητη ζέστη – Τι θερμοκρασία θα επικρατήσει

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

?>