Αναστασία Ντραγκομίροβα: Οι μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού ο στόχος της!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Αναστασία Ντραγκομίροβα: Οι μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού ο στόχος της!


Η Αναστασία Ντραγκομίροβα, που πέρσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν, φέτος αναμένεται να συγκεντρωθεί σε ένα αγώνισμα, την σφαιροβολία.

Η νεαρή πρωταθλήτρια των συνθέτων Αναστασία Ντραγκομίροβα, ξεκίνησε την φετινή χρονιά με λίγη περισσότερη προσοχή και επιφυλακτικότητα, λόγω του  χειρουργείου που είχε εξ αιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πέρσι( μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού).

Μάλιστα, το γεγονός αυτό, οδήγησε   την Ντραγκομιροβα σε συνεννόηση με τον προπονητή της Γιώργο Μποτσκαριώβ στην απόφαση να επικεντρωθεί σε ένα μόνο αγώνισμα για φέτος, θέλοντας να αποφύγει την πίεση που επιφέρει στον οργανισμό το έπταθλο.

Οι μεγάλες διοργανώσεις της θερινής σεζόν παραμένουν μεγάλοι στόχοι της 18χρονης. Αφού, δύσκολα θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα για την επίτευξη του ορίου αναφορικά με το Ευρωπαϊκό αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20 που θα λάβουν χώρα σε Τάλιν και Ναϊρόμπι αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο μεγάλος της στόχος για τις συγκεκριμένες διοργανώσεις, είναι η καλή παρουσία και γιατί όχι μια διάκριση. Η οποία μεταφράζεται φυσικά στο να ανέβει στο βάθρο των νικητριών τόσο στο Ευρωπαϊκό  όσο και στο παγκόσμιο.

 


Sportime Extras