×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΣ Άρης: Συνάντηση Αρβανίτη με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σχοινά


Αλέξανδρος Κωτάκης

ΑΣ Άρης: Συνάντηση Αρβανίτη με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Σχοινά


Συνεχίζει τις δραστηριότητες με σκοπό το καλό του  Ερασιτέχνη, ο Λευτέρης Αρβανίτης. Αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης συναντήθηκε  Συνάντηση με τον νέο αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά,  είχε στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Άλλωστε ο κ ο Σχοινάς είναι γνωστός οπαδός του «Θεού του πολέμου», γεγονός το οποίο δεν έχει κρύψει ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Ανακοινώνεται ο Ένινγκ – Οι προσθήκες που θα γίνουν

Έτσι ο επικεφαλής του δ.σ. του Ερασιτέχνη ταξίδεψε στο Βέλγιο για υποθέσεις που αφορούν τον Άρη και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, υπεύθυνο για την προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής.

Οι κ.κ. Σχοινάς και Αρβανίτης συζήτησαν αρκετή ώρα για θέματα που αφορούν τον Άρη. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΑΣ για την αλλαγή σελίδας στον Ερασιτέχνη και για τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση για τον θεματοφύλακα του συλλόγου.

Ο ίδιος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο, ενώ συζήτησε με τον κ. Αρβανίτη και για την πορεία και την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας του Άρη.

Ο κ. Σχοινάς τόνισε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του ΑΣ, με γνώμονα το καλό του συλλόγου, και πως θα βοηθήσει όπως μπορεί από την πλευρά του, ώστε ο Άρης να έχει την αντιμετώπιση και την αναγνώριση που αρμόζει στη δυναμική του ονόματός του.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο InstagramΤελευταία Νέα