×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χάντμπολ: Καίει την ΑΕΚ το φ.α. με τον Ολυμπιακό


    Κώστας Παπαδόπουλος

Χάντμπολ: Καίει την ΑΕΚ το φ.α. με τον Ολυμπιακό


ΑΕΚ χάντμπολ: Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μετά το 26-18 επί του Ολυμπιακού, όμως σύντομα αναμένεται να κληθεί από τον αθλητικό δικαστή.

Ο παρατηρητής κατέγραψε παραβάσεις στα όσα είχαν συμφωνηθεί στα μέτρα ασφαλείας για τον ημιτελικό με τους κιτρινόμαυρους να κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους.

Αναλυτικά ο παρατηρητής σημείωσε στο φύλλο αγώνα: «Πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια αυτού και μετά το τέλος του, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα που θα αναφερθούν αναλυτικά στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα.

Καθυστέρησε το β’ ημίχρονο κατά 7 λεπτά γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που είχε θέσει η Ομοσπονδία (ΟΧΕ) όπως δεν τηρήθηκαν επίσης τα μέτρα ασφαλείας που είχε θέσει η ΟΧΕ και από την αρχή του αγώνα και στις δύο γωνίες.

Στο 53:07 του αγώνα διακόψαμε το παιχνίδι γιατί οι φίλαθλοι έφτυναν στο κεφάλι του αθλητή του Ολυμπιακού.

Επίσης φίλαθλος σε αναπηρικό αμαξίδιο, που του επετράπη να παρακολουθήσει τον αγώνα 4 μέτρα από τη γραμμή του τέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χειρονομούσε προς τον πάγκο της ομάδας ΟΣΦΠ απρεπώς και επιδείκνυε χαρτονόμισμα των 20 ευρώ ειρωνικά. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση του παρατηρητή αγώνα και του παρατηρητή ασφαλείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – ΑΕΚ χάντμπολ: Πάρτι πρόκρισης

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα