×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και βαρύτατο πρόστιμο στον Οζμουσούλ


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΑΕΚ: Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και βαρύτατο πρόστιμο στον Οζμουσούλ


Ο Τούρκος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ, τιμωρήθηκε με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο,για τον στρατιωτικό χαιρετισμό.

Όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο Τούρκος τερματοφύλακας, Γιουνούς Οζμουσούλ τιμωρήθηκε με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο για τον στρατιωτικό χαιρετισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάντμπολ: Τούρκοι παίκτες Ολυμπιακού και ΑΕΚ χαιρέτησαν στρατιωτικά

Μάλιστα,  το ποσό του προστίμου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου.

Ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τον κόσμο, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή, τις εισηγήσεις του Δ.Σ. και την απαξία της ενέργειάς του αθλητή, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι επιβάλει στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για τρεις μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα