Αποκάλυψη Παπασταμάτη: «Γήπεδο χάντμπολ για την ΑΕΚ!»


Μαρία Καλτσίδη

Αποκάλυψη Παπασταμάτη: «Γήπεδο χάντμπολ για την ΑΕΚ!»


Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, προχώρησε  σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη τονίζοντας πως σε δύο χρόνια η Ένωση θα έχει ιδιόκτητο κλειστό 4.000 θέσεων.

Μιλώντας στην Real News για την ενασχόλησή του με το χάντμπολ, o αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τόνισε: «Ασχολήθηκα και ασχολούμαι με το χάντμπολ, διότι αγαπώ πολύ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και περισσότερο την ΑΕΚ. Το 2016 μου το πρότεινε ο κ. Αλεξίου, το αποδέχθηκα κι έτσι ξεκίνησε η όμορφη αυτή περιπέτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – χάντμπολ: Πήρε Τζήρα από Ολυμπιακό (pic)

Και μπορεί από οικονομικής άποψης να μοιάζει με φθορά, αφού δεν υπάρχουν έσοδα, όμως από την άλλη η ευχαρίστηση είναι μεγάλη το να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς και με το οποίο έχεις μεγαλώσει».

Στη συνέχεια, είπε:

«Πλέον η ΑΕΚ, και το λέω με βεβαιότητα, έχει πετύχει και να τη σέβονται και, με την καλή έννοια πάντα, να την φοβούνται, η δε εξέλιξή της θεωρώ πως θα είναι ακόμη σπουδαιότερη στο μέλλον.

Και μετά από τις διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ύψιστη φιλοδοξία μας είναι η κατασκευή νέου γηπέδου. Διότι μπορεί τα μεγάλα ονόματα που έρχονται να τιμούν την ομάδα μας και γενικότερα το χάντμπολ στη χώρα, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με τη δημιουργία του νέου μας σπιτιού χωρητικότητας 3.500-4.000 θέσεων, που θα ανήκει στην Ερασιτεχνική και στο οποίο θα φιλοξενείται η Εθνική.

Σε μια διετία θεωρώ ότι θα είμαστε κοντά, τα έργα μέχρι τότε θα έχουν ξεκινήσει και το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής τους δεν θα είναι μεγαλύτερο των 12-18 μηνών. Για την ώρα, θα επιμηκύνουμε τη συνεργασία μας με το Ολυμπιακό στάδιο και στόχος μας εκτός των εγχώριων τίτλων βεβαίως, το ευρωπαϊκό κύπελλο, για το οποίο θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras