×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Handball Premier: Δικαίωση για τον Φοίβο Συκεών


Sportime Team

Handball Premier: Δικαίωση για τον Φοίβο Συκεών


Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, έστω κι αν πέρασαν σχεδόν έξι μήνες έως ότου το ΑΣΕΑΔ αποφασίσει για την τύχη του αγώνα του Διομήδη Άργους με τον Φοίβο Συκεών, που δεν είχε διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου, για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier.

Ύστερα από πέντε και πλέον μήνες κι ενώ έχουν διεξαχθεί 19 αγωνιστικές στη Handball Premier, η αθλητική δικαστής αποφάσισε να δικαιώσει τον Φοίβο Συκεών που δεν παρέμεινε στην Αργολίδα να αγωνιστεί με τον Διομήδη Άργους, την επομένη της αναβολής του παιχνιδιού,  εξ αιτίας ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρες που η Αργολίδα και η περιοχή της Νέας Κίου είχαν πληγεί από πλημμύρες.

Οι διαιτητές είχαν κλείσει το φύλλο αγώνα με 10-0 υπέρ του Διομήδη και ακολούθησαν ανακοινώσεις εκατέρωθεν και η δικαστική διαμάχη, η οποία τελικά δικαίωσε τον Φοίβο, που επικαλέστηκε για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την κήρυξη του νομού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μετά την απόφαση από την αθλητική δικαστή, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά σε ημερομηνία που θα ορίσει η ομοσπονδία.

Και κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι μετά το πέρας των δύο τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Διομήδης μένει στους 17 πόντους στην 8η θέση και εκτός από τον Φοίβο (εντός), θα παίξει αρχικά με ΧΑΝΘ (εκτός) και Αερωπό Έδεσσας (εντός), στην προσπάθεια του να αποφύγει το ζευγάρωμα με Ολυμπιακό και -πιθανότατα με ΑΕΚ- στην πρώτη φάση.

Από την άλλη πλευρά ο Φοίβος γλιτώνει το -1 του μηδενισμού και έχει πλέον ελπίδες να πάρει την 11η θέση από τη ΧΑΝΘ και το πλεονέκτημα έδρας στο μεταξύ τους ματς της παραμονής στα πλέι άουτ

Η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής: «Στο Αθλητικό Σωματείο ΠΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ. Απορρίπτει αίτημα αναβολής, κηρύσσει αθώο το σωματείο, ακυρώνει την απόφαση για κατακύρωση του αγώνα εις βάρος του σωματείου με σκορ 10-0, ορίζει τη διεξαγωγή νέου αγώνα μεταξύ των δύο σωματείων κατόπιν ενημέρωσης αμφοτέρων των σωματείων από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος».

.Τελευταία Νέα