×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ιγκόρ Άρσιτς: Ένας «λύκος» στον Ολυμπιακό


Sportime Team

Ιγκόρ Άρσιτς: Ένας «λύκος» στον Ολυμπιακό


Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα, Ιγκόρ Άρσιτς,

Ο29χρονος εξαργύρωσε, με τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους, την πολύ καλή παρουσία του στον Διομήδη Άργους και μαζί με τον Κώστα Τσιλιμπάρη, αποτελούν ένα πανίσχυρο δίδυμο τερματοφυλάκων.

 Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο τερματοφύλακα, Ιγκόρ Άρσιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Ο Άρσιτς είναι 29 ετών (19/10/1989) και έχει ύψος 1,88μ.

Ο Ιγκόρ Άρσιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr για την μεταγραφή του: “Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που μου έδωσαν την δυνατότητα να γίνω κι εγώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Συμφωνήσαμε αμέσως μιας και οι φιλοδοξίες μου συνάδουν με τους στόχους του σωματείου.

Θα παλέψουμε για να διατηρήσουμε τους εγχώριους τίτλους στον Πειραιά, αλλά και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην Ευρώπη. Θα κάνω το παν για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”».

 Τελευταία Νέα