Ολυμπιακός χάντμπολ: Ανανέωσε ο Λέμος


Sportime Team

Ολυμπιακός χάντμπολ: Ανανέωσε ο Λέμος


Την ανανέωση συνεργασίας με τον Πάτρικ Αντρέ Τονιάζο Λέμος, ανακοίνωσε επίσημα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πάτρικ Αντρέ Τονιάζο Λέμος. Ο διεθνής Βραζιλιάνος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών».

Παράλληλα, μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Πάτρικ Λέμος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό.

Ήθελα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και ελπίζω και τη νέα σεζόν να ζήσουμε ανάλογες στιγμές. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν!».

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται ο σχεδιασμός που έχει βάλει μπροστά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις. Για ανανεώσεις αθλητών, αλλά και στο κομμάτι των μεταγραφικών κινήσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τις κατακτήσεις δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων Ελλάδας. Και φυσικά συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους με αυτόν τον σκοπό. Να κρατήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για αυτό και θα υπάρξει ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των Πειραιωτών. Με κινήσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, επίσημα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.


Sportime Extras