×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ο Κούγιας: Τα «χώνει» στην ΑΕΚ για το Χάντμπολ


    Κώστας Λάππας

Στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ο Κούγιας: Τα «χώνει» στην ΑΕΚ για το Χάντμπολ


Παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «News Sport» του Action 24 έκανε ο Αλέξης Κούγιας, στην οποία ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ, κ. Γκάντης.

Ο νομικός σύμβουλος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έθιξε το θέμα της ατιμωρησίας για τα όσα έγιναν στον τέταρτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Στο εν λόγω παιχνίδι είχαν σημειωθεί επεισόδια τα οποία οδήγησαν στην εκκένωση του γηπέδου.

Ένα χρόνο μετά δεν έχει τιμωρηθεί κανείς κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος.

Συγκεκριμένα ο Κούγιας είπε

«Η ΟΧΕ διοργανώνει πρωταθλήματα. Σωστά; Με ποιο τρόπο, όμως; Δεν είναι δυνατόν να διοργανώνει πρωταθλήματα, χωρίς να υπάρχει αθλητικός δικαστής!

Στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πέρυσι μπήκαν οι οπαδοί, τρόπος του λέγειν, της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και περίπου ένα χρόνο μετά από αυτό το γεγονός, δεν έχει αποδοθεί ακόμη δικαιοσύνη.

Με ποιο τρόπο διεξάγεται το πρωτάθλημα; Δεν θα έπρεπε να ανασταλεί το πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του;

Με ποιο τρόπο θα διασφαλίσετε τις ομάδες, ότι δεν θα μπουν στο μέλλον οπαδοί κάποιας ομάδας, του Διομήδη Άργους, του ΠΑΟΚ, οποιουδήποτε, να τα κάνουν γης μαδιάμ και να μην υπάρχουν επιπτώσεις.

Μέχρι μηνυτήρια αναφορά θα κάνω για το θέμα κατά παντός υπευθύνου. Αυτή είναι η εντολή που έχω από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αυτό θα κάνω.

Όλη αυτή είναι μία διαδικασία κωλυσιεργίας και ατιμωρησίας. Κάντε τον κόπο, πηγαίνετε κιόλας στον κύριο Γρίβα και θα δείτε ότι άμεσα θα έχετε αθλητικό τακτικό δικαστή».

Κούγιας για ΑΕΚ: «Η σωματική βλάβη αξιωματούχου του αγώνα σημαίνει υποβιβασμός»