ΣΠΟΡ

Εμμανουηλίδου: Βελτιώθηκε η εκκίνησή μου, όμως δεν είναι τέλεια

Δείτε τι είπε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ
Εμμανουηλίδου: Βελτιώθηκε η εκκίνησή μου, όμως δεν είναι τέλεια

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μίλησε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ για τους στόχους της, πώς αντιμετωπίζει τους αγώνες, καθώς και τα σημεία που έχουν οδηγήσει στην καλή της αγωνιστική κατάσταση.

«Στόχος μου είναι να τρέχω γρήγορα κάθε κούρσα. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στην Καλαμάτα. Αν έρθει το ρεκόρ, καλώς να έρθει. Δε σκέφτομαι το ρεκόρ, δε θέλω να το κάνω γιατί είναι κάτι που θα με αγχώσει», είπε η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου.

«Ήταν ωραία που στον αγώνα της Κύπρου είχε τόσες ξένες αθλήτριες, μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι με έντονο συναγωνισμό. Νιώθω πως αυτό είναι κάτι που με βοηθάει. Όταν το καλοκαίρι θα πάω να αγωνιστώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 δε θα νιώθω άγχος», σημείωσε.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου δήλωσε «πολύ ευχαριστημένη» με την εμφάνιση της στην Κύπρο. «Είναι πολύ σημαντικό που τόσο νωρίς στη σεζόν έτρεξα τόσο γρήγορα. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήρθε γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά. Επίσης βελτιώθηκε η εκκίνηση μου. Δεν είναι τέλεια, ωστόσο σε σχέση με πέρυσι είναι καλύτερη», είπε.

«Έχω κάνει πλέον αρκετές κούρσες στα 200 μ. και βλέπω πως μπορώ να τρέξω γρήγορα, παρόλα αυτά ακόμη δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα δύο αγωνίσματα. Τα 100 μ. μου αρέσουν πολύ και θέλω να συνεχίσω να τα τρέχω.

Σκέφτομαι τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 πιστεύω πως μπορώ να διεκδικήσω ένα μετάλλιο στα 200 μέτρα. Με αυτό το στόχο προπονούμαι. Από πέρυσι έχω ανέβει πολύ ψυχολογικά. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Είναι η δουλειά μου και κάθε μέρα θέλω να προσπαθώ να την κάνω καλύτερα», συμπλήρωσε.

«Σίγουρα η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο στόχος κάθε αθλητή και αθλήτριας. Αν έρθει η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Παρισιού θα είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι στην παρούσα φάση.

Το 2024 υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ στη Ρώμη διοργάνωση στην οποία θα προσπαθήσω να συμμετάσχω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό είπε η αθλήτρια μετά την Καλαμάτα η οποία θα τρέξει στα Δρόμεια τόσο στα 100 μ. όσο και στη σκυτάλη 4Χ100 μ. με την εθνική ομάδα.

Πηγή: stivostime.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.