×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΟΕ: Άγριος καβγάς Καπράλου-Βασιλακόπουλου


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΕΟΕ: Άγριος καβγάς Καπράλου-Βασιλακόπουλου


ΕΟΕ: Διεκόπη η συνεδρίασή της λόγω αποχώρησης του προέδρου Σπύρου Καπράλου και άλλων μελών της Ολομέλειας

Η ενημέρωση της ΕΟΕ:

«Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής διεκόπη λόγω της αποχώρησης του προέδρου Σπύρου Καπράλου μετά από αήθη επίθεση του που δέχτηκε με προσβλητικό μάλιστα τρόπο από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Σπύρο Καπράλο, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μία σειρά προσβλητικών εκφράσεων προς τον πρόεδρο της EOE, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του.

Mε τη στάση του αυτή οδήγησε τον Πρόεδρο της ΕΟΕ σε αποχώρηση, ενώ και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι Ομοσπονδιών εγκατέλειψαν την αίθουσα, επειδή δεν ανέχτηκαν την προσβλητική συμπεριφορά του κ. Βασιλακόπουλου.

Όλα αυτά έγιναν σε μία στιγμή που τα μέλη της Ολομέλειας συμφωνούσαν σε μία κοινή θέση, κατά του αθλητικού νομοσχεδίου που είναι σε διαβούλευση και θέτει απαγορεύσεις στη θητεία των μελών των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, όμως, που εμφανίστηκε μετά από μήνες στην Ολομέλεια της ΕΟΕ «τορπίλισε» τη συζήτηση και οδήγησε στην διακοπή της συνεδρίασης, για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΟΕ, προσβάλλοντας με χαρακτηριστικό τρόπο το θεσμό του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα