×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χάμιλτον: «Μπορώ επιτέλους να απλώσω τα πόδια μου»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Χάμιλτον: «Μπορώ επιτέλους να απλώσω τα πόδια μου»


Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1 και μίλησε για την φετινή του πορεία. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πιλότος της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον:

«Είμαι πιο ευτυχισμένος και σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ στη Formula 1. Στο Όστιν γιόρτασα με όλη την οικογένεια. Η οικογένεια βρίσκεται για εμένα πάνω απ΄ όλα και μία ημέρα θέλω να φτιάξω μία δική μου και να έχω επίσης παιδιά. Αυτός είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος στόχος μου.

Χαίρομαι για τους τελευταίους δύο αγώνες, που θέλουμε να τους κερδίσουμε. Και θέλω επιτέλους να κατακτήσω και πάλι μετά από τόσες προσπάθειες μία pole position. Με έναν ονειρεμένο γύρο όπως το 2018 στη Σιγκαπούρη. Εκεί είχα αγγίξει σχεδόν το τέλειο, το οποίο δεν υπάρχει βασικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Θα πρέπει να κοιτάζεσαι κάθε ημέρα στον καθρέφτη, να βάζεις νέους στόχους και να λες συνεχώς ‘’μην παραδίδεσαι ποτέ’’. Αλλιώς δεν έχει νόημα όλη αυτή η προσπάθεια. Με αυτό το σλόγκαν μεγάλωσα στην Αγγλία από μικρό παιδί».

Για το μικρό χρονικό διάστημα ξεκούρασης και τους στόχους του: «Και τώρα θα βιώσω το 2019 άλλη μία κορυφαία στιγμή, το δυστυχώς πολύ μικρό χειμερινό διάλειμμα. Τώρα υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση μετά τον τίτλο. Όμως στο διάλειμμα βγαίνει η πραγματική χαρά. Όταν μπορώ επιτέλους να απλώσω τα πόδια και να παίξω με τους σκύλους μου.

Ελπίζω να μείνω υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση. Να εξακολουθήσω να έχω αν γίνεται κάθε ημέρα και κάποιον λόγο για να γελώ και να μπορώ να απολαμβάνω τις ημέρες, που ονομάζουμε ζωή! Αν εμφανίζονται δαίμονες, τότε θα προσπαθώ να τους διώξω γρήγορα, όπως και όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα