Ο 18χρονος Βρετανός θα αντικαταστήσει τον Βαντούρν και τον μαζί με τον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ θα αποτελέσει το οδηγικό δίδυμο της McLaren για το 2019!

Η McLaren ανακοίνωσε την απόφασή της να αντικαταστήσει τον Στόφελ Βαντούρν με τον Λάντο Νόρις.

Ο 18χρονος Βρετανός, ο οποίος φέτος εκτελούσε χρέη τρίτου οδηγού στην ομάδα, θα πάρει το χρίσμα του πρώτου οδηγού και θα πλαισιώσει τον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ.

Μέχρι στιγμής ο Βαντούρν δεν είχε κάνει τίποτα ιδιαίτερο στη διετή καριέρα με τη McLaren, αφού υπολειπόταν πάντα του Φερνάντο Αλόνσο.

Βέβαια τώρα αλλάζουν τα πράγματα στη McLaren, αφού θα ξεκινήσει η μετά-Αλόνσο εποχή, της οποίας θα ηγηθεί ένας άλλος Ισπανός, ο Σάινθ.

Ο Λάντο Νόρις έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα με την έως τώρα παρουσία στις δοκιμές και η βρετανική ομάδα αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει τι μπορεί να κάνει.

Ο ίδιος τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για εμένα, από την στιγμή που ενημερώθηκα ότι θα πάρω τη θέση βασικού οδηγού στη McLaren. Αν και ήμουν κομμάτι της ομάδας μέχρι τώρα, αυτή είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που μου δίνει αυτή την ευκαιρία και που πιστεύει σε εμένα».