Καθώς η σεζόν του 2018 τελείωσε αισίως την περασμένη εβδομάδα, όλες οι ομάδες εκμεταλλεύονται πλέον το διάλειμμα μέχρι το Μάρτιο που η Formula 1 επιστρέφει για τις αλλαγές είτε σε τεχνικό επίπεδο, είτε σε… εταιρικό. Μία από αυτές, η Force India, εξερχόμενη από τη διαδικασία προστασίας από τους πιστωτές και με τον… μπαμπά Λόρενς Στρολ...

Καθώς η σεζόν του 2018 τελείωσε αισίως την περασμένη εβδομάδα, όλες οι ομάδες εκμεταλλεύονται πλέον το διάλειμμα μέχρι το Μάρτιο που η Formula 1 επιστρέφει για τις αλλαγές είτε σε τεχνικό επίπεδο, είτε σε… εταιρικό.

Μία από αυτές, η Force India, εξερχόμενη από τη διαδικασία προστασίας από τους πιστωτές και με τον… μπαμπά Λόρενς Στρολ στο “τιμόνι” και την ιδιοκτησία της ομάδας και τον γιο του, Λανς Στρολ στο κυριολεκτικό τιμόνι του νέου μονοθεσίου, μετονομάζεται επίσημα σε Racing Point.

Το όνομα της Force India υπήρξε στο lineup της Formula 1 από το 2007, ενώ ανάμεσα στις αλλαγές που περιμένουμε για το 2019, είναι αυτή στο όνομα της Ferrari, που πλέον θα ονομάζεται Scuderia Ferrari Mission Winnow και της Haas, που πλέον θα λέγεται Rich Energy Haas F1 Team.