Ιστιοπλοΐα: Ξεκινά ο εμβολιασμός των αθλητών της Ολυμπιακής ομάδας


Χρήστος Μαγγίνας

Ιστιοπλοΐα: Ξεκινά ο εμβολιασμός των αθλητών της Ολυμπιακής ομάδας


Ιστιοπλοΐα: Η ομοσπονδία με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι ξεκινά άμεσα ο εμβολιασμός των αθλητών της Ολυμπιακής ομάδας.

Ιστιοπλοΐα: Ο κορονοϊός δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον αθλητισμό και η ομοσπονδία ιστιοπλοΐας παίρνει τα μέτρα της καθώς έκανε γνωστό πως θα ξεκινήσει άμεσα ο εμβολιασμός των αθλητών της Ολυμπιακής ομάδας.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έλαβε την απαραίτητη έγκριση από τις Αρχές και είναι θέμα χρόνου να αρχίσει τον εμβολιασμό των αθλητών και αθλητριών που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς τους προπονητές και τους συνοδούς τους.

Η Ε.Ο.Ε. έχει ήδη ξεκινήσει να ενημερώνει εγγράφως τους ιστιοπλόους μας κι αυτό χαροποίησε την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία η οποία εδώ και πολύ καιρό έχει ζητήσει τον εμβολιασμό των μελών της Ολυμπιακής Ομάδας αναφέροντας προς πάσα κατεύθυνση το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Ισραήλ που εμβολίασε τους αθλητές και τις αθλήτριές του από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα μόλις πριν λίγες ημέρες η διοίκηση της ΕΙΟ έστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news