×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Η ΔΟΕ αποφάσισε την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)


    Δημήτρης Μαργωμένος

Κορονοϊός: Η ΔΟΕ αποφάσισε την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)


Εξαιτίας των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός, η ΔΟΕ δείχνει πως έχει αποφασίσει την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων! Συγκεκριμένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν να γίνουν το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Κάτι όμως το οποίο φαίνεται πως δεν θα συμβεί, τουλάχιστον όχι αυτό το καλοκαίρι.

Μετά από τηλεδιάσκεψη που υπήρξε ανάμεσα στα μέλη της ΔΟΕ, φαίνεται ότι αποφασίστηκε εξαιτίας του ιού να μην πραγματοποιηθούν τώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτός είναι ο αριθμός και το σάιτ για τις μετακινήσεις (vid)

Μάλιστα η ισπανική «Marca» αναφέρει πως χώρες όπως η Αγγλία και η Αμερική ζήτησαν την αναβολή των αγώνων έτσι ώστε να μην υπάρξει μετακίνηση των πολιτών, αθλητών τους σε άλλες χώρες.

Νέα ημερομηνία δεν θα ανακοινωθεί παράλληλα με την αναβολή των αγώνων, αλλά όπως φαίνεται θα παρθούν οριστικές αποφάσεις σε έναν μήνα. Αναφορικά με τον νέο προγραμματισμό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με τη ΔΟΕ μάλιστα να εκφράζει την εμπιστοσύνη της προς το Τόκιο που επέμενε να γίνουν οι αγώνες και δήλωνε έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους αθλητές και τον κόσμο χωρίς πρόβλημα. Αλλά από τη στιγμή που ζήτησαν την αναβολή και σημαντικές Ομοσπονδίες του Παγκόσμιου αθλητισμού η ΔΟΕ έπρεπε να ακολουθήσει το δρόμο αυτόν.


Τελευταία Νέα