ΣΠΟΡ

Λευτέρης Αυγενάκης: Νέο «χαστούκι»! – «Έχασε» την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία!

Λευτέρης Αυγενάκης: Ήττα στις εκλογές της ΕΓΟ για τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αφού ο εκπρόσωπος που στήριξε απέτυχε παταγωδώς.
Λευτέρης Αυγενάκης

Λευτέρης Αυγενάκης: Ήττα στις εκλογές της ΕΓΟ για τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αφού ο εκπρόσωπος που στήριξε απέτυχε παταγωδώς.

Λευτέρης Αυγενάκης: Κάθε «χαστούκι» που δέχεται ο Υφυπουργός αθλητισμού στις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών είναι ένας θρίαμβος της δημοκρατίας. Κάθε ήττα υποψηφίου του στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων διοικήσεων αποτελεί μια νίκη της νομιμότητας.

Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να διατηρήσουν το αυτοδιοίκητό τους. Μετά τις απανωτές δικαστικές «ήττες» σε Μπάντμιντον και Ιστιοπλοΐα, ήρθε ακόμα μία. Αυτή τη φορά σε εκλογική μονομαχία. Στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Ο «εκλεκτός» του Λευτέρη Αυγενάκη, Νίκος Προβιάς για τον οποίο τροποποίησε τον Αθλητικό Νόμο για να είναι υποψήφιος από τους κριτές-διαιτητές. Κι όμως. Έχασε παντού.

Πρόεδρος της ΕΓΟ ψηφίστηκε ο Θανάσης Σταθόπουλος, με τον Νίκο Προβιά να μην πλησίασε καν την εκλογή του στην ΕΟΕ, αφού εξελέγη ο Θανάσης Βασιλειάδης και αναπληρωτής εκπρόσωπος ο Κώστας Πανταζής.

Το ένα πατατράκ πίσω από το άλλο με δυο λόγια για τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Έχουμε αναφέρει ποιες είναι και οι πρακτικές του για να πάρει τον ΣΕΓΑΣ. Εκεί όπου θέλει μαζί με άλλους πολιτικούς να κάνουν τον στίβο χαμαιτυπείο της πολιτικής.

Μόνο που τέτοιες πρακτικές στον ελληνικό στίβο δεν περνούν. Είναι χρέος μας ως μέσο να σταθούμε απέναντι, να βγούμε μπροστά, να μην αφήσουμε την αρχαιότερη ομοσπονδία της χώρας που αποτελεί θεματοφύλακα όλων των αθλητικών ομοσπονδιών να πέσει στα χέρια ανθρώπων που έχουν μοναδικό σκοπό να κάνουν τον αθλητισμό «τσιφλίκι» τους με γνώμονα την ανθρώπινη εκμετάλλευση. Την εκμετάλλευση και εμπορευματοποίηση των ίδιων των αθλητών.

Αυγενάκης: Μετά την κατακραυγή δίνει 50 εκατ. ευρώ στις ομάδες!

Κώστας Κεντέρης: Βογιατζάκης, Kαρασταμάτη, Χριστόπουλος, Οικονομόπουλος στηρίζουν την υποψηφιότητα Κεντέρη!

Σοφία Σακοράφα για ΣΕΓΑΣ: «Χρωστάω στον αθλητισμό. Δεν μου χρωστάει! Καταθέτω γνώση, εμπειρία, μαχητικότητα»

Ο Γιάννης Βούρος: Ο άνθρωπος κλειδί για το γήπεδο της ΑΕΚ «ψήφισε» Αυγενάκη με ένα κατάπτυστο κείμενο που ξεπερνά τα όρια του γκεμπελισμού!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ