×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μ. Πανταζή: Μια Survivor σκέτη… Barbie


    Έλβη Μιχαηλίδου

Μ. Πανταζή: Μια Survivor σκέτη… Barbie


Ιron και Barbie πάνε μαζί; Πάνε, συνδυάζονται, ειδικά όταν μιλάμε για την Μαρία Πανταζή.

Είναι μια από τις γνωστότερες αθλήτριες της χώρας μας στον ανδροκρατούμενο χώρο του kick boxing. Αυτή τη στιγμή συμμετέχει στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης όμως πριν φύγει μας έδωσε την τελευταία της συνέντευξη και μας μίλησε για όλα.

Εχει απήχηση το kick boxing στην Ελλάδα;
«Πλέον ναι! Βοηθήσαμε πολύ και εγώ και ο Ζαμπίδης με τους αγώνες μας που άρχισαν να προβάλλονται στην τηλεόραση. Τώρα με την κρίση ο κόσμος θέλει να ξεσπάσει κιόλας…».

Εχεις κερδίσει πολλούς τίτλους. Ποιον ξεχωρίζεις;
«Το πρώτο Παγκόσμιο που κατέκτησα! Το 2008. Ηταν 28η Οκτωβρίου στην Γερμανία και είχα κερδίσει στον τελικό Γερμανίδα».

Πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσει κανείς να ασχολείται με το kick boxing;
«Είναι πολύ εύκολο. Εργάζομαι πλέον σαν γυμνάστρια και παραδίδω σεμινάρια για το άθλημα και μ’ αρέσει να διδάσκω περισσότερο παιδάκια και γυναίκες. Τους λέω συνέχεια ότι δεν πρέπει να τα παρατάνε ποτέ».

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το kick boxing, θα μπορούσες να κάνεις άλλο άθλημα;
«Πλέον ασχολούμαι με το mountain bike. Είναι πολύ δύσκολο αλλά μου ταιριάζει αρκετά γιατί λατρεύω τη φύση. Εχω τρέξει, μάλιστα, και σε αγώνες και έχω κερδίσει και μετάλλια!».

Διοργανώνεις το Spartan’s Night. Τι να περιμένει ο κόσμος;
«Είναι μια διοργάνωση που κάνω, έχοντας μεγάλη εμπειρία από αγώνες του εξωτερικού, μαζί με τους Μπάμπη Παπαδόπουλο και Γιώργο Χαλκίδη, που είναι προπονητές του BG Academy. Θέλουμε να κινηθούμε στα πρότυπα του εξωτερικού και να φέρουμε μεγάλους αθλητές του kick boxing και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό να αγωνιστούν. Θρύλοι του αθλήματος όπως ο Ερνέστο Χουστ, που ήταν και προπονητής μου, και ο Αρτούρ Κισένκο, που είναι ο καλύτερος εν ενεργεία αθλητής θα βοηθήσουν στην προσπάθειά μας. Θα υπάρχουν και παιδικοί αγώνες για να δείξουμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει η σωστή προστασία στους αγώνες. Θα έχουμε τηλεοπτική κάλυψη και πολλές εκπλήξεις, δεν πρέπει να το χάσετε!».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

 


Τελευταία Νέα