ΣΠΟΡ

Μεσογειακοί Αγώνες: 428 άτομα η ελληνική αποστολή

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η ελληνική αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες «Ταραγόνα 2018» που θα διεξαχθούν στην ισπανική πόλη από τις 22 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 428 άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται εκτός από τους αθλητές και τους προπονητές, κριτές, κτηνίατρος και ιπποκόμοι για τα άλογα της ιππασίας, τεχνικό...
Μεσογειακοί Αγώνες: 428 άτομα η ελληνική αποστολή

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η ελληνική αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες «Ταραγόνα 2018» που θα διεξαχθούν στην ισπανική πόλη από τις 22 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 428 άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται εκτός από τους αθλητές και τους προπονητές, κριτές, κτηνίατρος και ιπποκόμοι για τα άλογα της ιππασίας, τεχνικό προσωπικό για τις βάρκες της κωπηλασίας, οι αρχηγοί των αποστολών και φυσιοθεραπευτές .

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεσογειακοί Αγώνες: 428 άτομα η ελληνική αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.