Κατά τη διάρκεια στροφής στην πίστα της Χερέθ, οι Αντρέα Ντοβιτζιόζο, Χόρχε Λορέντζο και Ντάνι Πεδρόσα, μπλέχτηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουν την ισορροπία της και να ανατραπούν. Ο Ντοβιτσιόζο πέρασε τον Λορένθο, που άλλαξε γραμμή και έκλεισε την τροχιά του και ο επερχόμενος Πεδρόσα τον βρήκε μπροστά του. Το θέαμα προκάλεσε έντονη ανησυχία...

Κατά τη διάρκεια στροφής στην πίστα της Χερέθ, οι Αντρέα Ντοβιτζιόζο, Χόρχε Λορέντζο και Ντάνι Πεδρόσα, μπλέχτηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουν την ισορροπία της και να ανατραπούν.

Ο Ντοβιτσιόζο πέρασε τον Λορένθο, που άλλαξε γραμμή και έκλεισε την τροχιά του και ο επερχόμενος Πεδρόσα τον βρήκε μπροστά του. Το θέαμα προκάλεσε έντονη ανησυχία στις εξέδρες, ευτυχώς όμως και οι τρεις αναβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Για την ιστορία, νικητής του αγώνα που διεξήχθη στο Χερέθ της Ισπανίας, ανεδείχθη ο Μάρκεθ, αφήνοντας στην 2η θέση και 12 ολόκληρους βαθμούς πίσω του και στη γενική κατάταξη τον Ζάρκο και βαδίζει ακάθεκτος για το πρωτάθλημα. Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Ιανόνε, μετά από μάχη με τους Πετρούτσι, Ρόσι και Μίλερ, που πάλεψαν για να ανέβουν στο βάθρο.

Δείτε στο βίντεο το ατύχημα:

https://www.youtube.com/watch?v=lpOPSRv5bAw