Ρόσι: «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση»


Sportime Team

Ρόσι: «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση»


Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Βαλεντίνο Ρόσι, που για ακόμα μία φορά τόνισε πως αυτή είναι μία από τις καλύτερες εποχές που έχει ζήσει στο MotoGP.

Ο «γιατρός» που θεωρείται ο κορυφαίος αναβάτης όλων των εποχών, μπορεί να βαδίζει στα 40, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί και συνεχίζει να είναι από τους πρωταγωνιστές της κορυφαίας κατηγορίας μηχανοκίνητου δύο τροχών.

Μάλιστα ο Ρόσι, αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας προπονηθεί πολύ σκληρά και πως αργεί ακόμα η μέρα που θα πάρει την απόφαση για το αν θα σταματήσει ή θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα

«Είναι σίγουρα από τις καλύτερες εποχές για το MotoGP. Έχεις τρελούς αγώνες. Αν ήμουν στο σπίτι δεν θα έφευγα μπροστά από την τηλεόραση. Άρα θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά μερικές φορές αρκετά δύσκολο.

Έχουμε μία περίεργη σεζόν, επειδή θεωρώ ότι είμαστε αρκετά πίσω από την Honda και την Ducati, ωστόσο έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, αν δεν βελτιωθούμε όμως θα είναι πολύ απογοητευτικό».

Για την ηλικία του

«Ειλικρινά είναι κάτι που δεν σκέφτομαι. Νιώθω πολύ καλά και είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι κρίμα  να μην είμαστε καλά από τεχνική πλευρά, γιατί εγώ νιώθω αρκετά δυνατός».

Για το πότε θα σταματήσει

«Σε δύο χρόνια θα αποφασίσω αν θα σταματήσω ή αν θα συνεχίσω, επειδή αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω. Το θέμα είναι ότι γερνάω και κάποια στιγμή θα πρέπει να αποχωρήσω από τους αγώνες. Σίγουρα θα είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου».


Sportime Extras