Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι από τον περασμένο Οκτώβριο ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, πρώην αντιπρόεδρος της ΚΟΕ.

Είναι εκείνος που πήρε την απόφαση να διώξει την Άντρη Σιάλου από την ΚΟΕ, θέτοντας μάλιστα, το θέμα πως δεν είχε αντικείμενο απασχόλησης. Φυσικά το Sportime, που παρακολουθεί και τις εξελίξεις, έγραφε σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως η Άντρη Σιάλου όχι μόνο δεν έπαιρνε ούτε ένα ευρώ από την ΚΟΕ, αλλά με προσωπική δουλειά είχε φέρει 500.000 ευρώ σε χορηγίες με το πρόγραμμα «Στο δρόμο για το Τόκιο- Υιοθετώντας έναν Αθλητή», ή και με άλλες ενέργειες βοηθώντας τα μέγιστα τους Κύπριους πρωταθλητές.

Όμως, το Sportime αναζητώντας πληροφορίες για τον νέο πρόεδρο Γιώργο Χρυσοστόμου «έπεσε» πάνω σε ένα σκάνδαλο.

Το 2001 ως το 2014 ήταν πρόεδρος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης Κύπρου και οδηγήθηκε, από θύελλα αντιδράσεων όπως φαίνεται σε δημοσιεύματα στην Κύπρο, σε παραίτηση όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με το γιο του. Χωρίς να είναι βασικό μέλος σε ομάδα μπάσκετ, μπήκε στην Εθνική Ομάδα για να γλιτώσει να υπηρετήσει στον Στρατό. Δύο χρόνια αργότερα μπήκε στην ΚΟΑ και τώρα από πέρσι είναι πρόεδρος και μία από τις αποφάσεις του είναι να εκδιώξει την Άντρη Σιάλου, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον κυπριακό αθλητισμό.

Το Sportime παρουσιάζει δημοσιεύματα της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος Goal news” για το σκάνδαλο που πήρε διαστάσεις στην Κύπρο.

Επίσης, φαίνεται πως ο γιος του τωρινού προέδρου της ΚΟΕ, Ανδρέας πήρε μέρος και σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ταξίδι στο Μπουένος Άϊρες, που θα έπρεπε κανονικά ένας παράγοντας που κατέχει θέσεις, να αποφεύγει να έχει προνομιακές μεταχειρίσεις υπέρ ανθρώπων του περιβάλλοντός του, πόσο μάλλον της οικογένειάς του.