Ο Μάκης Ασημακόπουλος αποχώρησε οριστικά από τον ΣΕΓΑΣ, κάνοντας γνωστή την πρόθεσή του και με μήνυμά του στα social media.

Ο διευθυντής του μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και των άλλων διοργανώσεων που είχε αναλάβει η εταιρεία, φεύγουν από την Ομοσπονδία Στίβου, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο, που σίγουρα είχε φέρει μεγάλη επιτυχία στην ανάπτυξη του αγώνα.

“Αυτός ο κύκλος έκλεισε οριστικά, αμετάκλητα και σίγουρα όχι όπως του άξιζε. Σήμερα τα στελέχη της SYNERGY O.E. και εγώ αποχωρήσαμε από τον ΣΕΓΑΣ, τον Μαραθώνιο Αθήνας και όλα τα δρομικά του γεγονότα. Τα έντονα συναισθήματα της ημέρας δεν ενθαρρύνουν τα πολλά λόγια, απολογισμούς και τέτοια. Σιγά-σιγά θα τα πούμε όλα και θα έχω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους αμέτρητους καλούς γνωστούς και αγνώστους συντρόφους σ’ αυτό το έργο της ζωής μου. Για σήμερα θα μείνω στη δήλωση ότι είμαι σίγουρος για τα πολύ υψηλού επιπέδου επαγγελματικά στελέχη που αφήσαμε πίσω και για μία σειρά ικανότατους υπαλλήλους του ΣΕΓΑΣ οι οποίοι θα συνεχίσουν το πετυχημένο έργο μίας 15ετίας και θα έχουν τη στήριξη των άριστων χορηγών του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να πάνε το εθνικό μας γεγονός ακόμη πιο ψηλά. Καλή δύναμη σε όλους. Μία τεράστια συγνώμη σε όσους άθελά μου τυχόν πλήγωσα κατά το πέρασμά μου από το δρομικό χώρο, σε όσους τώρα άφησα μόνους λόγω της απόφασής μου να αποχωρήσω και προπάντων σε όσους δρομείς δεν κατάφερα να προστατεύσω το καταραμένο 2020”.

Ν’ αναφέρουμε πάντως πως η εταιρεία του προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης στον ΣΕΓΑΣ, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, κοινοποιήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.