ΣΠΟΡ

Ο Μαραμενίδης στο ευρωπαϊκό του Πόρτσμουθ

Η μάχη του Μαραμενίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula Kite
Ο Μαραμενίδης στο ευρωπαϊκό του Πόρτσμουθ

Ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης συνεχίζει τη μάχη του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Formula Kite που διεξάγεται στο Πόρτσμουθ.

Μετά τα προκριματικά των πέντε ιστιοδρομιών έχουν γίνει άλλες 8 κούρσες για την τελική φάση και ο Ελληνας ιστιοπλόος βρίσκεται στην 13η θέση της γενικής κατάταξης των 71 σκαφών με 104 βαθμούς.

Οι θέσεις του ήταν 7, 6, 5, 6, 7, 15, 7, 10, 16, 26, 4, 22 και 13 (έχει αφαιρέσει τρεις κούρσες και συνολικά 40 βαθμούς ποινής).

Θυμίζουμε ότι αυτή η σημαντική διοργάνωση αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και το εισιτήριο θα πάρει μία ευρωπαϊκή χώρα εκτός από τις Σλοβενία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Κύπρο και Κροατία που την είχαν εξασφαλίσει στο πρόσφατο παγκόσμιο της Χάγης.

Έτσι, ως χώρα η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι 5η πίσω από Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία και Ισραήλ. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.