×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέα προβλήματα με την διεξαγωγή τους!


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέα προβλήματα με την διεξαγωγή τους!


Αρκετά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, τόσο οι διοργανωτές, όσο και η οργανωτική επιτροπή των ολυμπιακών  αγώνων «Tokyo 2021».

Πριν δυο  – και βάλε- μήνες  όταν ο Πρόεδρος της διεθνής Ολυμπιακής επιτροπής( ΔΟΕ) Τομας Μπαχ,  ανακοίνωνε την αναβολή των ολυμπιακών αγώνων για την επόμενη χρόνια, φαινόταν αρκετά σίγουρος και αισιόδοξος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι θα διεξαχθούν κανονικά το καλοκαίρι του 2021.
Την ώρα που μιλάμε,  υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και  κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί στους αθλητές ότι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί το 2021 και αυτό     γιατί,  σύμφωνα με τους ειδικούς ο κορονοϊός αναμένεται να επιστρέψει τον χειμώνα,κατακτώντας και πάλι δύσκολη την διεξαγωγή τον ολυμπιακών το καλοκαίρι.
Ο πιο κρίσιμος μήνας,  -σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς-,  σχετικά με την διεξαγωγή η μη, των ολυμπιακών αγώνων αναμένεται να είναι ο Οκτώβριος, καθώς, τότε θα επιθεωρηθεί και πάλι η κατάσταση με τον κορονοϊό, έτσι ώστε  να διαπιστωθεί αν ο ιός ελέγχεται και να παρθεί η τελική απόφαση για το κατά ποσό είναι  εφικτή η διεξαγωγή των ολυμπιακών.
Ο Μπαχ πάντως έχει δώσει δυο εκδοχές σχετικά με τους Ολυμπιακούς αγώνες, η θα γίνουν το 2021, η δεν θα γίνουν καθόλου.  Αυτή του η άποψη, έχει το ενδιαφέρον της καθώς, εάν εν τέλη δεν γίνουν καθόλου οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναμένεται να υπάρξουν πολλές αντιδράσεις αφού το πιθανότερο είναι να υπάρξει  οικονομική καταστροφή για τους χορηγούς που έχουν επενδύσει αδιανόητα λεφτά σε αυτό το αθλητικό γεγονός.