Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Πέμπτη θέση για τη Βασιλεία Καραχάλιου στη γενική κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ιστιοδρομιών στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών, στην Καμακούρα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Που βρίσκονται στη γενική κατάταξης των αγωνισμάτων τους οι δύο Έλληνες αθλητές.

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Πέμπτη θέση για τη Βασιλεία Καραχάλιου στη γενική κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ιστιοδρομιών στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών, στην Καμακούρα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020:  Η Βασιλεία Καραχάλιου μετά την 2η θέση στην πρώτη ιστιοδρομία, κατετάγη 19η στη δεύτερη αλλά διατηρείται ψηλά στην κατάταξη με 21 βαθμούς ποινής, αφού όλοι οι ιστιοπλόοι αφαιρούν τη χειρότερη ως τώρα κούρσα τους.

Προηγείται η Γερμανίδα Σβένια Βέγκερ με 6 β/π η οποία ήταν πρώτη στη δεύτερη ιστιοδρομία.

Στην 11η θέση ο Κοκκαλάνης μετά την 1η αγωνιστική

Από εκεί και πέρα δέκατος κατετάγη ο Βύρων Κοκκαλάνης, στην 3η ιστιοδρομία των RS:X στην Ενοσίμα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας, ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης μ,ε 18 βαθμούς ποινής (όλοι οι ιστιοπλόοι αφαιρούν τη χειρότερη ως τώρα κούρσα τους).

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι νικητής της 3ης ιστιοδρομίας αναδείχθηκε ο Ολλανδός Κίραν Μπάντλοε, ενώ στη γενική κατάταξη προηγείται ο νικητής των δύο πρώτων ιστιοδρομιών, ο Ελβετός Ματέο Σανζ Λανζ, ακολουθούμενος από τον Ισπανό Ανχελ Γκράντα.

Διαβάστε επίσης:

Αλ. Κωτάκης: Με τις «βόμβες» Ιτούρμπε – Εντιαγέ ο Άρης στέλνει πολλαπλά μηνύματα

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει – Πήγε διακοπές με την αγαπημένη του!

Συμβούλιο της Ευρώπης: O υποχρεωτικός εμβολιασμός παραβιάζει θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα