Ολυμπιακός: Η παρουσίαση της συνεργασίας με τη Winmasters (pics)


Σπύρος Γιαννόπουλος

Ολυμπιακός: Η παρουσίαση της συνεργασίας με τη Winmasters (pics)


Σε έναν σημειολογικό χώρο για την ιστορία του Ολυμπιακού, στη Λέσχη Φίλων των «ερυθρολεύκων», στη Μαρίνα Ζέας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/06), η παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας της εταιρίας Winmasters με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Υδραίος, ο ειδικός γραμματέας, Δημήτρης Νάκος και ο διευθύνων σύμβουλος της Winmasters, Θωμάς Τζόκας,

Επίσης, στην παρουσίαση παρευρέθηκαν οι αρχηγοί των ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών, Κωνσταντίνος Μουρίκης και Άλκηστις Αβραμίδου, καθώς και εκείνος της ομάδας  βόλεϊ ανδρών, Γιώργος Πετρέας.

Άπαντες στάθηκαν στη σημασία της παραπάνω συνεργασίας, η οποία συνεχίζεται μέσα σε δύσκολους καιρούς στηρίζοντας ένα από τα πλέον πληττόμενα κομμάτια του ελληνικού αθλητισμού.

Πρόκειται για την πρώτη χορηγική κίνηση σε πανελλαδικό επίπεδο στη μετά κορονοϊό εποχή, η οποία αποδεικνύει τη στήριξη και την έμπρακτη εμπιστοσύνη προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Winmasters, Θωμάς Τζόκας, μίλησε στο sportime.gr για την εν λόγω σύμπραξη, εκφράζοντας τις σκέψεις, αλλά και το όραμα της εταιρίας που παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τέτοιες κινήσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό και τον επαγγελματικό αθλητισμό. Με αυτό τον γνώμονα η εταιρία μας έχει την υποχρέωση, αμέσως μετά την πανδημία, καθώς είναι η στιγμή που ο αθλητισμός μας χρειάζεται ακόμα περισσότερο, να βγούμε και να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό και ειδικότερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό», είπε και συνέχισε:

«Οι χορηγίες για μένα είναι ανταποδοτικότητα προς την κοινωνία και το όραμά μας είναι η προσφορά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τόσο τον αθλητισμό όσο και τον πολιτισμό.

Πάντα είμαστε με τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Αυτός είναι και ο άξονας πάνω στον οποίο πορευόμαστε, στηρίζοντας τους νέους και τις νέες που επιλέγουν αυτόν τον δύσκολο δρόμο, σε δύσκολους καιρούς μετά την πανδημία. Οι νέοι αθλητές πρέπει να βγουν, να αθληθούν, να πετύχουν τα όνειρά τους και να προσφέρουν απλόχερα χαρά στην κοινωνία. Και εμείς θα είμαστε δίπλα τους».

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσίαση της συνεργασίας, μαζί με τις εμφανίσεις που θα φορούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τη Winmasters:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός – βόλεϊ: Πήρε την Κάρλα Κλάριτς (pic)


Sportime Extras