×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ερασιτέχνης Άρης: «Οπαδοί με κουκούλες έβριζαν εν χορώ την ομάδα πόλο Εφήβων»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ερασιτέχνης Άρης: «Οπαδοί με κουκούλες έβριζαν εν χορώ την ομάδα πόλο Εφήβων»


Περιστατικό βίας σημειώθηκε σε εφηβικό αγώνα πόλο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Ερασιτέχνης Άρης.

Συγκεκριμένα η επίθεση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας πόλο των Εφήβων του συλλόγου με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, στο τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών.

«Περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του Άρη», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι «κίτρινοι» που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν αναγκαστικά από το τουρνουά.

Πάντως ο ΑΣ Άρης ξεκαθαρίσει ότι η ευθύνη δεν ανήκει στον Φόιβο Συκεών που διοργάνωσε το τουρνουά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απόσυρση της ομάδας Πόλο Εφήβων του συλλόγου από το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών.

Δυστυχώς, το Σάββατο (17/10) γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού που μόνο ντροπή πρέπει να προκαλεί για τους εμπνευστές και τους δράστες του. Την ώρα που η ομάδα μας αγωνιζόταν με τον Π.Α.Ο.Κ., περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του ΑΡΗ. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρίσκονταν παιδιά με τους γονείς τους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός ντροπιαστικού περιστατικού σε αγώνα Εφήβων.

Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε και η ομάδα μας αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας από το κολυμβητήριο. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, ο ΑΡΗΣ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από το τουρνουά, αφού σε καμία περίπτωση ο σύλλογος δεν προτίθεται να θέσει σε κίνδυνο τους αθλητές και τους προπονητές μας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια ομάδα, τον Φοίβο Συκεών, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία».Sportime News