Εθνική πόλο γυναικών

Πανέτοιμη για τον αποψινό νοκ-άουτ ημιτελικό (19:00) απέναντι στην Ολλανδία στο τουρνουά της Τεργέστης είναι η Εθνική πόλο γυναικών.

Πανέτοιμη για τον αποψινό νοκ-άουτ ημιτελικό (19:00) απέναντι στην Ολλανδία στο τουρνουά της Τεργέστης είναι η Εθνική πόλο γυναικών.

Εθνική πόλο γυναικών θα αντιμετωπίσει σήμερα (19:00), στο τουρνουά της Τεργέστης, σε νοκ-άουτ ημιτελικό την αντίστοιχη της Ολλανδίας.

Η πρόκριση δίνει αυτόματα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όσον αφορά τις ομάδες του πόλο.

Η συνεργάτιδα του ομοσπονδιακού τεχνικού Τεό Λοράντου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε για το όλο γεγονός: «Ο προημιτελικός με τη Σλοβακία ήταν ένα παιχνίδι που μας βοήθησε να προετοιμαστούμε πνευματικά για τον ημιτελικό. Γνωρίζαμε ότι θα εξελιχθεί έτσι, ωστόσο προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως θα αγωνιστούμε και το Σάββατο.

Πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε τη Σλοβακία και ευχόμαστε να τη συναντήσουμε ξανά στο μέλλον. Παραμένουμε συγκεντρωμένες και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένες για τον καθοριστικό αγώνα της πρόκρισης».

Η Βάσω Πλευρίτου είπε από την πλευρά της: «Ήταν ένας εύκολος αγώνας, όπως το αναμέναμε και προετοιμαζόμαστε για τον ημιτελικό. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η άμυνα.

Είμαστε ικανοποιημένες, ενώ όσον αφορά τον ημιτελικό είμαστε ανυπόμονες και θέλουμε να παίξουμε γιατί έχουμε προετοιμαστεί και είμαστε έτοιμες».

Γαργαλιάνος στον ΣΚΑΪ: «Η μετάλλαξη μπορεί να φέρει ξανά κλείσιμο»

Η Σοφία Μπεκατώρου στήριξε τον Άρη Λεωνίδη, ας το κάνει και ο Γιώργος Μαυρωτάς!

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.