Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αυξήσει σε 13 τα ευρωπαϊκά τρόπαια του συλλόγου. Είχε την ευκαιρία, χθες, αλλά η ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε 13-11 από την Ντουναουιβάρος στον τελικό του LEN TROPHY, στην πόλη Ματαρό της Ισπανίας. Οι «ερυθρόλευκες» διεκδίκησαν τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο του τμήματος της υδατοσφαίρισης των γυναικών, αλλά η αντίπαλός τους...

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αυξήσει σε 13 τα ευρωπαϊκά τρόπαια του συλλόγου. Είχε την ευκαιρία, χθες, αλλά η ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε 13-11 από την Ντουναουιβάρος στον τελικό του LEN TROPHY, στην πόλη Ματαρό της Ισπανίας.

Οι «ερυθρόλευκες» διεκδίκησαν τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο του τμήματος της υδατοσφαίρισης των γυναικών, αλλά η αντίπαλός τους ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στην ιστορία του συλλόγου τρία ευρωπαϊκά τρόπαια έχει και το μπάσκετ των ανδρών, από δύο το βόλεϊ και το πόλο των ανδρών, ένα το βόλεϊ γυναικών με την κατάκτηση του Challenge Cup πριν από λίγες ημέρες κι ένα το ομαδικό της πάλης του Ολυμπιακού. Σύνολο 12. Αυτή την εβδομάδα οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν φτάσει τους 14 ευρωπαϊκούς τίτλους, καθώς εκτός από τον χθεσινό τελικό έχασαν κι αυτόν στο Challenge Cup στο βόλεϊ των ανδρών.

Ωστόσο, έχουν ακόμη δύο ευκαιρίες να φτάσουν στα 14 ευρωπαϊκά τρόπαια μέσα στο 2018 και μάλιστα σε κορυφαίες ανά άθλημα διοργανώσεις! Ο Ολυμπιακός παραμένει εντός στόχου στη Euroleague στο μπάσκετ, ενώ η υδατοσφαίριση των ανδρών έχει ήδη προκριθεί στο Final 8 του Champions League που θα διεξαχθεί αρχές Ιουνίου στη Γένοβα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πέτυχε το στόχο της πρόκρισης, τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων. Παραμένει πρώτη στο γκρουπ της και αν νικήσει σε δύο ματς θα διασφαλίσει την κορυφή στη βαθμολογία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει ευκολότερο αντίπαλο στο πρώτο παιχνίδι της στη Γένοβα, καθώς θα παίξει με τον τέταρτο του άλλου ομίλου. Συνεπώς, οι πιθανότητές της για πρόκριση στα ημιτελικά θα είναι πολλές.