Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη

Ο σημερινός πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, είναι ουσιαστικά και ο αγώνας που θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει και το τρόπαιο. Το 3ο Final στο Κύπελλο Γυναικών, φιλοξενείται αυτό το διήμερο στο κολυμβητήριο Π. Φαλήρου. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει να φθάσει στο νταμπλ, νικώντας...

Ο σημερινός πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, είναι ουσιαστικά και ο αγώνας που θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει και το τρόπαιο.

Το 3ο Final στο Κύπελλο Γυναικών, φιλοξενείται αυτό το διήμερο στο κολυμβητήριο Π. Φαλήρου. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει να φθάσει στο νταμπλ, νικώντας σήμερα την κάτοχο του κυπέλλου Βουλιαγμένη, στον ημιτελικό (19:15). Στο δεύτερο ζευγάρι (20:45) ο Νηρέας Χαλανδρίου έχει την ευκαιρία να βρεθεί στον αυριανό τελικό, αντιμετωπίζοντας την πρωτάρα σε Final 4 Ναυταθλητική Ενωση Πατρών.

Η ομάδα του Χαλανδρίου προέρχεται από τις νίκες στα πέναλτι επί του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, που της χάρισαν τον τίτλο στο πρωτάθλημα νέων γυναικών. Ο Νηρέας έχει αγωνιστεί και στα δύο προηγούμενα Final 4 του κυπέλλου, χάνοντας στους ημιτελικούς από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη έχουν από ένα κύπελλο στη διοργάνωση που άρχισε το 2018. Οι «ερυθρόλευκες» σήκωσαν το πρώτο κύπελλο γυναικών, νικώντας τη Βουλιαγμένη 14-11 στο Καρπενήσι, η ομάδα του Λαιμού απάντησε πέρυσι στον περσινό τελικό στη Χίο με 10-8.

Το πρόγραμμα: Οι σημερινοί ημιτελικοί: 19:15 Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, 20:45 Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΕ Πατρών. Αύριο 21:30 Μεγάλος τελικός.