Κορονοϊός: Θετικό κρούσμα στην Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών


Δημήτρης Ντζάνης

Κορονοϊός: Θετικό κρούσμα στην Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών


Την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών… χτύπησε ο κορονοϊός, αφού όπως αναφέρει το sports3.gr ο νεαρός παίκτης της Εθνικής ομάδα πόλο των Ανδρών Μανώλης Πρέκας, βρέθηκε θετικός.

Συγκεκριμένα, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή (31/7) μετά από συμπτώματα που παρουσίασε.

Όλα αυτά την ώρα που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχιζε τις προπονήσεις του, στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τη Βουλιαγμένη στη Γενεύη ο Ποντικέας

Με το που βγήκαν τα αποτελέσματα, ο γιατρός της ομοσπονδίας ενέργησε σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και όλα τα μέλη της ομάδας μπήκαν σε πενθήμερη καραντίνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ομοσπονδία:

«Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση.

Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του».


Sportime Extras