Ντένια Κουρέτα: Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ενέργεια της πολίστριας της ΝΕ Πατρών στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Η Ντένια Κουρέτα, φουνταριστή της ΝΕ Πατρών, έσωσε από βέβαιο πνιγμό δυο άνδρες και μια γυναίκα.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση της η ομάδα, ενώ στην αθλήτρια έδωσε συγχαρητήρια και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας!

Τελευταίο παράδειγμα αυτό της πολίστριας του συλλόγου, Ντένιας Κουρέτα, η οποία επανέλαβε αυτό που είχαν κάνει πέρσι οι συμπαίκτριές της, Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα.

Τότε τα δυο κορίτσια μας, είχαν σώσει δυο ανθρώπους από βέβαιο πνιγμό στην Πλαζ και σήμερα η Ντένια Κουρέτα έκανε το ίδιο, σώζοντας δυο άνδρες και μια γυναίκα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Επειδή κάποια πράγματα είναι πάνω από το πόλο, από τα αποτελέσματα στις πισίνες και από το πόσα γκολ βάζει ο κάθε αθλητής, οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια τη Ντένια Κουρέτα και να της δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» γιατί από όλα τα τέρματα που έχει σκοράρει φέτος, αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές-τριες και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή για την Πάτρα και για όλη την κοινωνία.

Και πάλι μπράβο Ντένια!».